Detské letné tábory v horskom hoteli Magura

Detské letné tábory v horskom hoteli Magura​
Zdroj: https://ckandromeda.sk/
Detské letné tábory v horskom hoteli Magura​
Zdroj: https://ckandromeda.sk/

POBYTY PRE DETI

Tábory leto 2025

V horskom hoteli Magura robíme pobytové detské tábory zamerané na rôznu tématiku.

Deťom počas letných táborov poskytujeme

Detské letné tábory poskytnú vašim ratolestiam nezabudnuteľné zážitky a možnosti spoznať nových priateľov. Sme pripravení ponúknuť deťom týždne plné dobrodružstiev, kreatívnych aktivít a hier, ktoré ich budú baviť a zároveň podporia ich osobnostný rozvoj.

Bezpečné a podnetné detské letné tábory

Bezpečnosť je pre nás prvoradá. Naše detské letné tábory sú organizované v starostlivo vybraných lokalitách, ktoré poskytujú bezpečné a inšpiratívne prostredie pre deti všetkých vekových kategórií. Tímy skúsených vedúcich dbajú na to, aby každé dieťa bolo v bezpečí a cítilo sa pohodlne. Sú zárukou, že vaše dieťa bude v dobrých rukách.

Skvelé ubytovanie a chutná strava na detských letných táboroch

Po dni plnom aktivít si deti zaslúžia odpočinok v pohodlnom a bezpečnom prostredí. Naše komfortné ubytovanie je prispôsobené ich potrebám. Taktiež dobre vieme, že detské letné tábory sa nezaobídu bez chutnej a výživnej stravy, ktorá poskytne malým táborníkom dostatok energie na všetky denné aktivity. Naša kuchyňa ponúka vyvážené jedlá, pričom berieme do úvahy aj špeciálne diétne potreby detí.

Detské letné tábory sú (podobne ako lyžiarske kurzy pre deti či škola v prírode) skvelou príležitosťou na spoznávanie nových priateľov a posilnenie sociálnych zručností. Tímové hry a spoločné aktivity podporujú spoluprácu, dôveru a rešpekt medzi deťmi. Vytvárame prostredie, kde sa každé dieťa cíti prijaté a povzbudzované k tomu, aby sa zapojilo a užilo si každú chvíľu naplno.

Naše detské letné tábory sú miestom, kde sa tvoria priateľstvá na celý život. Deti si odnášajú nielen nové zručnosti, ale aj spomienky na spoločné zážitky, ktoré ich budú sprevádzať ešte dlho po návrate domov. Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať J

Prečo si vybrať naše detské letné tábory?

Naše detské letné tábory sú navrhnuté tak, aby ponúkli zábavu a vzdelávanie v jednom. Sme presvedčení, že leto je najlepším časom na objavovanie nových záujmov, získavanie nových zručností a vytváranie silných priateľstiev. Deti majú možnosť vyskúšať si rôzne aktivity – od športových hier a vodných dobrodružstiev, cez tvorivé dielne až po tímové výzvy.

Detské letné tábory majú každý deň naplnený zaujímavým programom, ktorý podporuje ich kreativitu, spoluprácu a sebavedomie. Deti sa môžu tešiť na rôzne športové aktivity, ktoré zlepšia ich fyzickú kondíciu, ale aj na tvorivé dielne, kde môžu rozvíjať svoju fantáziu a zručnosti. V ponuke sú aj zaujímavé výlety do prírody, kde deti spoznávajú okolie a učia sa o prírode, ako aj tematické dni, ktoré ich prenesú do sveta fantázie a hry. Program je navrhnutý tak, aby sa každé dieťa mohlo zapojiť do aktivít, ktoré ho bavia a motivujú. Dbáme na to, aby bol program vyvážený, takže deti majú dostatok času na oddych, ale aj na aktívne vyžitie.